Wetenschappelijk antwoord

In 2012 werd de Roadmap ICT gepresenteerd met het doel om de ICT-behoeften in de Topsectoren te onderzoeken en samen te vatten. De Roadmap ICT probeerde de praktische ICT-vragen in de industrie te rijmen met het onderzoeksaanbod in het wetenschappelijke veld. Nu is het tijd voor het ICT-wetenschapsveld om zijn reactie op de Roadmap ICT formuleren. Wat zijn de grote wetenschappelijke ICT-uitdagingen die ten grondslag liggen aan veel van de problemen die de topsectoren graag opgelost willen hebben?

IPN is verheugd dat de volgende wetenschappers hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit wetenschappelijk antwoord:

Andy Pimentel; Arjen de Vries; Arno Siebes; Arnold Bregt; Arnold Smeulders; Bert-Jaap Koops; Boudewijn Haverkort; Cees de Laat; Djoerd Hiemstra; Erik Huizer; Erik Poll; Geert-Jan Houben; Gerard Smit; Han La Poutré; Henk Sips; Henri Bal; Herbert Bos; Inald Lagendijk; Jack van Wijk; Jan Friso Groote; Johan Lukkien; John-Jules Meyer; Jos Baeten; Jos Roerdink; Jozef Hooman; Lambert Schomaker; Lynda Hardman; Maarten van Steen; Marco Aiello; Mark van den Brand; Maurice van Keulen; Paul De Bra; Paul Klint; Peter Apers; Peter Baltus; Robert Meijer; Roel Wieringa; Sandro Etalle; Twan Basten; Wessel Kraaij; Wil van der Aalst.

  • Download Wetenschappelijk antwoord